Levensstijl

Laat de toekomst beginnen

25 december 2023

Lieve lezer,

De toekomst ligt in de palm van jouw hand. Jij bent in Christus en met Hem, gezeten in de hemelse gewesten. Wij regeren met Hem vanuit de hemelse gewesten. Zoals in de hemel. Zo ook op aarde.

Toch lijkt er een enorm kloof tussen wat Hij ons zegt in Zijn woord en in wat wij zien hier op aarde. Dagelijks hebben we te maken met negatieve berichtgeving in het nieuws en hebben we ook in ons persoonlijke leven te maken met tegenslagen en negativiteit. Zonde bracht strijd in ons leven.

Toch is de zonde verslagen en mogen we leven vanuit een leven zonder een enkel zondebesef. Vandaag vieren de meesten van ons kerst en denken we aan de geboorte van Jezus. De komst van Jezus bracht vrede op aarde. Zonde bracht strijd, Jezus brengt vrede! Zonde bracht de dood, Jezus brengt leven!

De toekomst begint vandaag en start in jouw eigen hart, waarin de Heilige Geest zijn liefde plant en waar hoop groeit. Zonde is zonde. Zonde hoort niet meer bij jou en mij. Je bent vergeven. Je bent nieuw. Je bent schoon. Je bent puur. Je bent een kind van de Vrije! Jij bent een kind van Papa God. Jij bent een hoopvolle toekomst. Jij bent het begin van Zijn hoopvolle toekomst. De vruchten van de Geest zijn krachtig omdat ze groeien vanuit Zijn liefde. En Zijn liefde is sterker dan de dood. Zijn liefde is groter dan de grootste kloof die wij zien tussen wat Hij ons belooft in Zijn woord en wat we zien hier op aarde.

Geloof, hoop, liefde!

Maar de grootste is Zijn liefde…

Kind van de Vrije wenst jou en jouw familie gezegende en hoopvolle feestdagen, laat de toekomst beginnen!

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter