Geliefdelogie

HET HERSTEL VAN HET PARADIJS – DEEL 7

31 juli 2021

Het scheppingsverhaal begon in Genesis met Adam en Eva beide geschapen naar Gods beeld, tot de zondeval dit verstoorde, maar eindigde daar niet. Als je bekend bent met de progressieve openbaring van God in de Bijbel dan weet je dat het verhaal eindigt op zijn climax in de openbaring van de Zoon van God. De profeten, priesters en geloofshelden waren slechts een afspiegeling en een schaduw van wat komen zou. Jezus de Christus is het ware en enige volledige beeld van God. En juist in Christus hebben wij onze ware identiteit weer teruggekregen en zijn we een nieuwe schepping geworden. Opnieuw geboren, niet uit het vlees, maar uit de Geest. Waarin wij als levende stenen samen de tempel vormen van Zijn glorie en aanwezigheid.

Open de deur van je hart en laat de Koning van de glorie binnenkomen. Alles dat je kent en alles dat je weet staat op het punt te veranderen. Er is kracht in de naam van Jezus, want alles staat onder Zijn autoriteit! In Zijn aanwezigheid is de hemel de enige realiteit. Open de deuren, open je hart, laat de Koning Zijn plek innemen. Alles dat je kent staat op het punt te veranderen, Zijn Koninkrijk is gekomen en Zijn wil geschiedde. Van glorie tot glorie en genade op genade tot in de eeuwigheid, leven wij vanuit deze nieuwe realiteit. Dit is het herstel van het paradijs!

De Geest en de bruid zeggen: “kom en ontvang het om niet!”

Misschien vind je dit ook leuk

1 Reactie

  • Reageer HET HERSTEL VAN HET PARADIJS – DEEL 8 – DE AFSLUITING – Kind van de Vrije 1 augustus 2021 op 16:21

    […] de vorige blog ‘HET HERSTEL VAN HET PARADIJS – DEEL 7’ sprak ik over onze nieuwe identiteit die we in Christus hebben gekregen. In Christus zijn wij […]

  • Laat een reactie achter