Geliefdelogie

Spirit of full acceptance

15 januari 2021

Deze blog gaat over nooit goed genoeg zijn. Herken je dat gevoel? Dat wat je ook doet, hoe je ook hebt gepresteerd. Voor sommige mensen is het nooit goed genoeg. Misschien heb jij al je hele leven geprobeerd om er bij te horen en doe jij echt altijd stinkend je best. Het is gewoon nooit goed genoeg. Het kan ook zijn dat je niet voldoet aan je eigen perfectionistische eisen en dat jij jezelf altijd teleurstelt, je vindt jezelf nooit goed genoeg.

In deze overdenking word je daarom meegenomen naar een gedeelte uit Romeinen 8 geciteerd uit The Passion Translation:

The mature children of God are those who are moved by the impulses of the Holy Spirit. And you did not receive the “spirit of religious duty,” leading you back into the fear of never being good enough. But you have received the “Spirit of full acceptance,” enfolding you into the family of God. And you will never feel orphaned, for as he rises up within us, our spirits join him in saying the words of tender affection, “Beloved Father!” For the Holy Spirit makes God’s fatherhood real to us as he whispers into our innermost being, “You are God’s beloved child!”

Romans 8:14-16 TPT

Als volwassen geworden kinderen van God worden we geleid door de beweging van de Heilige Geest. Als kinderen van God zijn we van “de angst van nooit goed genoeg” gegaan naar “de Geest van volledige acceptatie”. De Heilige Geest verwelkomd ons in de familie van God, waar we volledig geaccepteerd zijn. Hij ziet je en Hij kent je, je bent genoeg voor Hem!

Dit is het begin van de rest van jouw leven, neem de tijd en luister maar:

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter